Avižiniai bananiniai pyragėliai

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
30min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių. Vidutinio dydžio dubenyje sutrinkite tris bananus šakute; supilkite pieną, grietinę, įmuškite kiaušinius ir įdėkite du šaukštelius sviesto, išmaišykite.

Sumaišykite miltus, dribsnius, kepimo miltelius ir druską dideliame dubenyje. Atsargiai įmaišykite bananų tyrę į miltų mišinį.

Pašildykite kitus du šaukštus sviesto didelėje keptuvėje; supilkite ketvirtadalį stiklinės tešlos porcijos į keptuvę atskirai viena nuo kitos.

Kepkite, kol paruduos, apie dvi minutes. Švelniai apverskite; kepkite, kol ir kita pusė paruduos. Perkelkite į orkaitę ant kepimo popieriaus, kad liktų šilti, kol kepsite kitus pyragėlius. Kai visus iškepkite, apliekite likusia bananų tyre iš likusio banano ir patiekite su klevų sirupu.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

4 vnt. Bananai
100 ml Pienas
50 ml Grietinė
2 vnt. Kiaušiniai
4 šaukštas Sviestas
2/3 stiklinė Miltai
1/2 stiklinė Avižiniai dribsniai greito paruošimo
1 šaukštelis Kepimo milteliai
žiupsnelis Druska
Padažui:
100 ml Klevų sirupas
Porcijos: 4
Sudėtingumas :