© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
4.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Avinžirnius iš vakaro užmerkti ir palikti mirkti per naktį. Tada apie 40 minučių virti.

Keptuvėje ant aliejaus pakepinti supjaustytą svogūną, papriką, morką, porą, vėliau suberti prieskonius, smulkintą česnaką, įpilti šiek tiek vandens ir patroškinti. Sudėti pjaustytą pomidorą (arba kečupą), vėl patroškinti.

Kitame puode 10-15 min pavirti sojos kubelius, paskui juos nusunkti ir sudėti į keptuvę su daržovėmis. Suberti ten pat išvirtus avinžirnius ir viską dar patroškinti apie 10 min.

Dėkojame Vilijai už receptą!

Tinka: Vegetarams
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Troškinti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai