Veganiški kepsneliai
© Gamintojo atstovų nuotr.
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
4.6667 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Avinžirnius sumalti kavamale: kad lengviau susimaltų, dėti po šaukštą.

Visus sausus ingredientus suberti į dubenį, gerai išmaišyti.

Palaipsniui pilti karštą vandenį ir maišyti, kol neliks sausų miltų – turėtų gautis minkšta masė.

Masę uždengti ir palikti apie 30 min. brinkti.

Rankas sudrėkinti vandeniu, formuoti kepsnelius ar rutuliukus, papildomai dar pavilgyti aliejumi.

Kepsnelius kepti keptuvėje arba iki 180°C įkaitintoje orkaitėje, ant kepimo popieriaus.

Po 35 min. kepsnelius apversti ir dar 5 min. palaikyti neišėmus iš orkaitės. Skanaus!

L. Kozlovienės (Livinn.lt) receptas.

Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai