Avinžirnių ir obuolių pyragas

„Virtuvės mitų griovėjų“ receptas.
© VMG nuotr.
Įvertinimas:
2.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Į virtuvinio kombaino indą suberkite avinžirnius, supilkite kiaušinius, sirupą, sudėkite tarkuotą imbierą, cinamoną, druską ir miltus. Viską gerai sutrinkite.

Torto formą išklokite kepimo popieriumi. Supilkite tešlą, užberkite kokoso drožles ir gražiai išdėliokite obuolių skilteles. Užbarstykite skilteles perliniu cukrumi.

Kepkite pyragą 180`C orkaitėje apie 30 min.

Virtuvės mitų griovėjai
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

240 g Konservuoti avinžirniai
3 vnt. Kiaušiniai
130 g Sirupas
100 g Miltai
2 vnt. Obuoliai
1 gabaliukas Imbieras
1 žiupsnelis Cinamonas
pagal skonį Druska
2 šaukštelis Kokoso drožlės
1 šaukštas Perlinis cukrus
Porcijos: 4
Sudėtingumas :