© Organizatorių nuotr.
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Pamarinuokite avienos filė su druska, pipirais, rozmarinu.

Nuvalykite ir nuplaukite voveraites. Voveraitės pakepkite alyvų aliejumi, įberkite druską, pipirus. Su aštriu peiliu išilgai padarykite skylę avienos filė ir į vidų įdėkite keptas voveraites.

Paimkite du lapelius filo tešlos, ištepkite sviestu, pabarstykite cinamonu, muskatu, uždekite voveraitėmis įdarytą avieną, viską susukite. Gautą vyniotinį kepti orkaitėje 180 C apie 10 minučių.

Kol vyniotinis kepa, darome padažą, į keptuvę pilame vyną, baziliką, druską, rozmariną, pipirą. Kaitiname kol padažas sutirštėja. Tada padažą perkošiame, kad būtų vientisas.

Vyniotinį ištraukite iš orkaitės, jis turi būti auksinės spalvos. Viršų ištepame medumi ir apibarstome aguonomis. Tada dar įdedame i orkaitę, kepame 5 minutes. Padažą įpilame į lėkštės apačią, ant viršaus dedame atpjautą vyniotinį.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
skonis
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai