Avienos sriuba su avinžirniais ir pomidorais
© Gamintojo nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

1. Svogūnus ir šviežius pomidorus supjaustykite smulkiais kubeliais.

2. Puode įkaitinkite augalinį aliejų, 2-3 minutes apkepinkite svogūnus. Sudėkite faršą ir, nustatę didelę liepsną, 2-3 minutes pakepkite jį, nuolat maišydami.

3. Supilkite sultinį ir užvirinkite. Nustatę vidutinę temperatūrą, pavirkite 4-5 minutes, nugriebkite putas.

4. Viską užvirinkite, supilkite medų, suberkite sutrintą česnako skiltelę, šviežius pomidorus, avinžirnius, „Chmeli-suneli“ prieskonius ir, nustatę vidutinę temperatūrą, pavirkite 4-5 minutes. Pagardinkite druska ir pipirais pagal skonį.

Rekomendacijos:
Paruoškite sriubą iš vakaro. Visos su mėsa pagamintos sriubos palaikytos įgauna geresnį skonį.

Tinka: Gurmanams
Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai