© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
4.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Gaminimas:

Svogūnus ir pomidorus supjaustykite žiedais, sudėkite į didelį puodą ir gerai išminkykite rankomis. Mėsą supjaustykite gabalėliais, sumaišykite su daržovėmis.

Kuminų sėklas sutrinkite delnais virš puodo, berkite druskos, pipirų, viską išmaišykite rankomis.

Pamarinuokite mėsą kelias valandas, geriausiai - per naktį.

Tinka: Iškylai
Šventiniam stalui: Vakarėlis
Paruošimo būdas: Grilis/laužas
Mėgautis per: Pietūs
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai