Avienos nugarinė su skrudintomis morkomis

Avienos nugarinė su skrudintomis morkomis
© Santa Maria nuotr.
Pagaminamas per:
50min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Nuskuskite morkas ir pavirkite pasūdytame vandenyje, kad taptų vidutiniškai traškios.

Nuvalykite odelę nuo nugarinės ir supjaustykite nugarinę į keturis gabaliukus.

Apibarstykite gabaliukus skrudintų česnakų ir pipirų mišiniu bei druska ir palikite pusvalandį marinuotis.

Paskui apkepkite mėsos gabaliukus įkaitintoje keptuvėje ir sudėkite į iki 180 °C laipsnių įkaitintą orkaitę.

Kepkite orkaitėje 15–20 minučių, priklausomai nuo gabaliukų storio ir norimo iškepimo laipsnio.

Toje pačioje keptuvėje apskrudinkite virtas morkas, sudėkite jas prie mėsos gabaliukų ir palikite maždaug 10 minučių, kad įgautų reikiamą skonį.

Iškepta mėsa turėtų prieš patiekiant pastovėti, kad įgautų daugiau skonio.

Suberkite į keptuvę rozmarinus bei čiobrelius ir šiek tiek pakaitinkite.

Įpilkite vandens ir pakaitinkite gautą padažą. Jei reikia, įberkite druskos ir papuoškite šviežiomis žolelėmis.

Santa Maria
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Porcijos: 4
Sudėtingumas :