Avienos kotletai su gaiviomis agurkų salotomis
© Santa Maria nuotr.
Pagaminamas per: 70min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Sumaišykite faršą su prieskoniais. Palikite pastovėti šaltoje vietoje apie 1 val.

Nulupkite agurką ir supjaustykite išilgai 2 cm storio juostelėmis.

Susmulkinkite svogūną ir sumaišykite kartu su agurkais, česnakiniu marinatu, aliejumi ir krapais.

Pabarstykite druska ir pipirais.

Suformuokite kotletus ir apkepkite kepsninėje ant vidutinio dydžio ugnies iš abiejų pusių po 2,5 min.

Ypač skanu, kai kotletų viduje lieka pusžalė mėsa.

Patiekite su agurkų ir svogūnų salotomis bei Santa Maria Kentucky Whisky amerikietišku lauko kepsnių padažu.

Tinka: Iškylai
Šventiniam stalui: Vakarėlis
Paruošimo būdas: Grilis/laužas
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai