© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Kaip gaminti:

1. Iš cukraus ir 1 l vandens išvirkite sirupą. Palikite atvėsti.

2. Avietes perrinkite, nuplaukite. Ištirpinkite druską 2 litruose vandens, perpilkite į puodą.

3. Uogas porcijomis berkite į sietelį ir 10-iai minučių pamerkite į pasūdytą vandenį. Paskui perskalaukite šaltu vandeniu.

4. Avietes suberkite ant popierinių rankšluosčių. Paskui suberkite avietes į atvėsusį sirupą, palikite valandą pastovėti.

5. Užkaiskite puodą su avietėmis, virkite, kol sutirštės. Likus 3 – 4 min. iki virimo pabaigos suberkite citrinos rūgštį.

6. Supilstykite uogienę į stiklainius, uždenkite sviestiniu popieriumi ir apriškite.

Skanaus!

Paruošimo būdas: Virti
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai