Aviečių džemas
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
1.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gaminimas

Nuplautas avietes apdžiovinkite, užpilkite cukrumi ir virkite ant silpnos ugnies vis pamaišant ir nusamstant putas.

Virkite apie 20 minučių, tada džemą išpilstykite į paruoštus stiklainius.

Sandariai uždarykite ir apverskite.

Atsiųskite mėgstamos ar savo firminės uogienės receptą ir laimėkite puikų „Dansukker“ uogienių virimo rinkinį: 1 kilogramą „Dansukker“ uogienių cukraus, prijuostę ir medinį šaukštą. Daugiau informacijos rasite ČIA.

Šventiniam stalui: Užgavėnės
Paruošimo būdas: Konservuoti Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai