© T. Šimkaus nuotr.
Pagaminamas per: 40min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Nulupkite obuolius ir supjaustykite 1 cm storio žiedais. Du žiedai skiriami vienai porcijai. Tempura tešlai pagaminti sumaišykite 200 g tempuros miltelių ir 200 g vandens.

Obuolius apvoliokite miltuose bei tempura tešloje ir iš karto kepkite gruzdintuvėje iki 170 laipsnių įkaitintame aliejuje apie 2 minutes. Patiekdami, į lėkštės vidurį pilkite trintas braškes ir sluoksniais dėkite gruzdintą obuolio žiedą, ledų ir vėl obuolio žiedą. Papuoškite mėtos šakele ir spalvotais pabarstukais.

Tinka: Vaikams
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai