ATRADIMAS: žemaitiški bulvainiai

 (12)
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
3.5000 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Pusę kilogramo bulvių išvirkite ir sutrinkite.

Likusias žalias bulves sutarkuokite, tarkius nusunkite.

Į tarkius sudėkite virtas trintas bulves, nuplautas aguonas ir druskos.

Išminkykite tešlą ir padarykite apvalius blynelius.

Kepkite įkaitintame aliejuje.

Patiekite su grietine ar kastiniu.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 kg Bulvės
1 stiklinė Aguonos
1 šaukštelis Druska
Porcijos: 4
Sudėtingumas :