© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
3.5000 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Pusę kilogramo bulvių išvirkite ir sutrinkite.

Likusias žalias bulves sutarkuokite, tarkius nusunkite.

Į tarkius sudėkite virtas trintas bulves, nuplautas aguonas ir druskos.

Išminkykite tešlą ir padarykite apvalius blynelius.

Kepkite įkaitintame aliejuje.

Patiekite su grietine ar kastiniu.

Tinka: Vegetarams
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai