Čeburekai su bulvių įdaru
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 50min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Bulves išvirkite su lupenomis, dar karštas nuskuskite, sutrinkite su prieskoniais ir grietine.

Suberkite tarkuotą arba smulkiai pjaustytą sūrį ir išmaišykite.

Sumaišykite tešlai skirtus produktus ir gerai išminkykite.

Tešlą plonai iškočiokite ir uždėjus mažą puodą ar didesnį dubenį išpjaukite skritulius.

Į tešlos skritulių vidurį įdėkite faršo, perlenkite pusiau ir sulipdykite kraštus.

Kepkite keptuvėje, iki pusės pripildytoje aliejaus, po 5 minutes iš abiejų pusių.

Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai