© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 50min
Įvertinimas:
3.5556 9
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Vištienos krūtinėles įpjaukite išilgai, bet ne iki galo. Įpjautas krūtinėles išmuškite.

Sojų padažą išmaišykite su medumi, vandeniu, sutrintu česnaku ir apšlakstykite mėsą. Pamarinuokite apie 15-20 minučių.

Į krūtinėlių vidų dėkite supjaustytų petražolių ir sezamo sėklų.

Vištieną suvožkite ir suspauskite.

Keptuvėje gerai įkaitinkite aliejų, dėkite vištieną ir kepkite iš abiejų pusių po 9-10 minučių. Papuoškite patiekalą sezamo sėklomis ir susmulkintomis petražolėmis. Patiekite su ryžiais.

Tinka: Gurmanams
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai