ATRADIMAS: vištiena su medumi

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
50min
Įvertinimas:
3.3750 8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Vištienos krūtinėles įpjaukite išilgai, bet ne iki galo. Įpjautas krūtinėles išmuškite.

Sojų padažą išmaišykite su medumi, vandeniu, sutrintu česnaku ir apšlakstykite mėsą. Pamarinuokite apie 15-20 minučių.

Į krūtinėlių vidų dėkite supjaustytų petražolių ir sezamo sėklų.

Vištieną suvožkite ir suspauskite.

Keptuvėje gerai įkaitinkite aliejų, dėkite vištieną ir kepkite iš abiejų pusių po 9-10 minučių. Papuoškite patiekalą sezamo sėklomis ir susmulkintomis petražolėmis. Patiekite su ryžiais.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Vištienai:
4 gabaliukas Vištienos krūtinėlių filė
6 šaukštas Sojos padažas
2 šaukštas Medus
2 šaukštas Sezamo sėklos
pagal skonį Petražolės
1/2 stiklinė Vanduo
2 skiltelė Česnakai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :