ATRADIMAS: virta kiaušinienė

 (1)
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
50min
Įvertinimas:
5.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Kiaušinius gerai išplakite, kol masė kiek pabals ir padidės.

Supilkite pieną ir vėl gerai išplakite.

Plakant suberkite druską ir tarkuotą muskato riešutą.

Negilų metalinį dubenį ar formą gausiai ištepkite sviestu.

Supilkite išplaktus kiaušinius, dubenį įstatykite į gilesnę skardą su vandeniu.

Dėkite į iki 160-170 laipsnių įkaitintą orkaitę 30-35 minutėms.

Ištraukus palaukite kol atvės.

Kiaušinienę išverskite ir patiekite su sultiniu.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

4 vnt. Kiaušiniai
1 stiklinė Pienas
25 g Sviestas
pagal skonį Druska
žiupsnelis Muskato riešutai
Porcijos: 2
Sudėtingumas :