Marokietiški blyneliai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
1.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Mieles sumaišykite su cukrumi ir užpilkite trupučiu šilto vandens.

Palaikykite 5-10 minučių, kad mielės aktyvuotųsi.

Manus sumaišykite su miltais, kepimo milteliais, druska ir cukrumi.

Supilkite aktyvuotas mieles ir tris stiklines šilto vandens.

Viską išmaišykite ir uždengę palikite 30 min., kad tešla šiek tiek pakiltų.

Po to, tešlą išmaišykite ir kepkite įkaitintoje keptuvėje pateptoje aliejumi.

Kepkite tik iš vienos pusės.

Marokietiški blyneliai puikiai tinka su lydyto medaus ir sviesto padažu.

Tinka: Vaikams
Šventiniam stalui: Užgavėnės
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai