Traškūs pievagrybiai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 25min
Įvertinimas:
4.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Pievagrybius gerai nuvalykite, nuplaukite ir nusausinkite.

Dubenyje išplakite kiaušinius su alumi ir miltais - turi gautis skysta blynų tešla.

Į lėkštutę suberkite smulkiai tarkuotą kietąjį sūrį.

Pievagrybius sumerkite į tešlą ir gerai apvoliokite.

Po vieną apvoliokite sūrio drožlėse ir dėkite virti į įkaitintą aliejų.

Kai gražiai apskrus, išgriebkite ir sudėkite ant popierinio rankšluosęio, kad nuvarvėtų riebalai.

Šventiniam stalui: Vakarėlis
Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai