Traški vištiena japoniškai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 50min
Įvertinimas:
2.5556 9
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Vištieną supjaustykite nedideliais gabaliukais (dviejų kąsnių dydžių).

Sumaišykite sojos padažą, sakę, tarkuotą imbierą, cukrų ir išspausta česnaką. Šiuo marinatu užpilkite vištienos gabaliukus.

Palikite vištieną marinuotis valandą kambario temperatūroje.

Apvoliokite vištienos gabaliukus krakmole ir dėkite virti į įkaitintą aliejų kol gražiai apskrus.

Ištrauktus gabaliukus sudėkite ant popierinio rankšluosčio.

Patiekite su agurkais, majonezo padažu ir žaliosios citrinos griežinėliais.

Tinka: Gurmanams
Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Recepto kilmė: Japonijos virtuvė
|Populiariausi straipsniai ir video

Naujausi recepetai