Svogūnų marmeladas
© Žurnalas "Mano namai"
Įvertinimas:
1.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gaminimas

Svogūnus nulupkite, supjaustykite griežinėliais ir sudėkite į puodą.

Suberkite rudąjį cukrų, įdėkite sviestą, supilkite balzaminį actą.

Maišykite, kol ištirps cukrus ir išsilydys sviestas.

Troškinkite ant mažos ugnies 30 minučių (mišinys turi tapti panašus į marmeladą).

Sudėkite į stiklainius ir gerai užsukite.

Tinka: Gurmanams
Paruošimo būdas: Virti
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai