Šaltibarščiai su obuoliais
© Fotolia nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Išvirkite burokėlius, atvėsinkite, nulupkite ir supjaustykite.

Grietinėlę supilkite į puodą, suberkite pjaustytą sūrį, pipirų ir druskos. Kaitinant maišykite, kol sūris ištirps. Palikite atvėsti.

Obuolį nulupkite, išimkite sėklytes ir supjaustykite.

Svogūną nulupkite ir supjaustykite.

Vandenį sumaišykite su obuolių sultimis, suberkite burokėlius, svogūnus, obuolius, įberkite šiek tiek druskos ir pipirų. Sutrinkite iki tyrės su elektriniu trintuvu.

Suberkite smulkintus laiškinius česnakus, išmaišykite.

Įpilkite grietinėlės ir ožkų sūrio kremo ir išmaišykite.

Tinka: Gurmanams
Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai