Šalta žiedinių kopūstų sriuba
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 25min
Įvertinimas:
1.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Žiedinį kopūstą nuplaukite, stambiai supjaustykite ir apvirkite sūriame vandenyje apie 8-10 minučių.

Nupilkite karštą vandenį, užpilkite šalto ir vėl gerai nukoškite.

Žiedinius kopūstus sutrinkite iki tyrės su išspaustais česnakais, nuluptais ir supjaustytais agurkais, pinijų riešutais ir šlakeliu alyvuogių aliejaus.

Patiekiant apibarstykite tarkuotu muskatu.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Be puodo/keptuvės Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai