Saldūs šaltibarščiai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
1.7500 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Džiovintus vaisius užpilkite vandeniu, įpilkite cukraus ir užvirkite. Virkite kelias minutes.

Nuluptus ir sutarkuotus burokėlius užpilkite karštu vandeniu, įpilkite acto, įberkite druskos ir virkite kol suminkštės.

Virtų burokėlių nenukoškite, bet supilkite virtus vaisius su skysčiu, sudėkite smulkiai supjaustytas bulves ir virkite dar apie 20 minučių.

Sriubą patiekite atvėsintą. Patiekiant įdėkite smulkiai pjaustyto virto kiaušinio ir grietinės.

Tinka: Gurmanams
Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
|Populiariausi straipsniai ir video

Naujausi recepetai