Plėšyta lašiša
© Santa Maria nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
3.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Apibarstykite lašišą prieskonių mišiniu, uždėkite CHUNKY SALSA padažo ir suvyniokite į foliją.

Kepkite suvyniotą žuvį ant grotelių arba orkaitėje 120–150°C temperatūroje.

Lašiša iškeps, jei vidaus temperatūra bus 68–71°C.

Iškepusią žuvį šakute suplėšykite smulkiais gabaliukais ir apibarstykite šviežia kalendra.

Patiekite su pašildytais orkaitėje Nachos kukurūzų traškučiais, salsos padažu ir žaliosios citrinos skiltelėmis.

Šventiniam stalui: Kūčių stalas , Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Grilis/laužas Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai