© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
4.0000 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Nuskintus kopūstų lapus užpilkite verdančiu vandeniu ir palikite atvėsti - taip jie suminkštės.

Išpjaukite paprikos sėklas, smulkiai supjaustykite. Morką nuskuskite ir sutarkuokte. Česnanakus išspauskite ir dėkite su morkomis ir paprikomis į įkaitintą sviestą kepti.

Daržoves apkepkite ir supilkite į faršą su virtais ryžiais. Suberkite prieskonius ir gerai išmaišykite.

Mėsos įdarą dėkite ant kopūstų lapų ir susukite.

Plačioje keptuvėje ištirpinkite sviestą, įberkite kvapiųjų pipirų ir laurų lapų.

Susuktus balandėlius apkepkite iš abiejų pusių svieste ir sudėkite į puodą.

Supilkite skystimą iš keptuvės. Jei jo mažokai, įpilkite pusę puodelio daržovių ar vištienos sultinio.

Troškinkite ant silpnos ugnies apie 20 minučių.

Tinka: Gurmanams
Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Troškinti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai