Pagerinta pikantiška mišrainė
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
3.2000 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Kiaušinius kietai išvirkite ir atvėsinkite. Smulkiai supjaustykite.

Fermentinį sūrį sutarkuokite.

Razinas užpilkite šiltu vandeniu, palaukite kol atvės ir nukoškite.

Graikinius riešutus sumalkite iki rupių miltų.

Viską suberkite į bendrą dubenį, išspauskite česnaką ir įdėkite majonezo. Gerai išmaišykite.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs , Velykų stalas
Paruošimo būdas: Be puodo/keptuvės Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai