© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 3min
Įvertinimas:
3.1667 6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Obuolius nulupkite, išimkite sėklas ir supjaustykite. Apipilkite cukrumi ir išmaišykite.

Taip palaikykite parą arba dvi.

Atsiradusias sultis supilkite į puodą ir virkite kol patamsės ir ims tirštėti.

Suberkite obuolius ir dar vis pamaišant virkite valandą. Suberkite cinamoną ir išmaišykite.

Tirštą masę suberkite į plastikinį indą ar silikoninę formą.

Pastatykite šaltai, kad sustingtų.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai