Naminė „Nutella“
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 70min
Įvertinimas:
2.7500 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių.

Riešutus paskleiskite ant kepimo popieriaus ir skrudinkite orkaitėje apie 15 minučių (kas 5 minutes pamaišykite).

Užvirkite du puodelius vandens ir įmaišykite sodos. Sudėkite lazdyno riešutus ir virkite apie 3 minutes.

Riešutus nusausinkite ir suberkite į šaltą vandenį. Nulupkite žieveles.

Suberkite riešutus į elektrinį smulkintuvą ir sumalkite riešutus iki pastos konsistencijos.

Įdėkite sviesto, suberkite kakavos miltelius, cukraus pudrą, druską, vanilės ekstraktą ir migdolų esenciją. Gerai sumaišykite.

Ištirpinkite šokoladą ir supilkite grietinėlę. Maišant pašildykite, bet neleiskite užvirti. Leiskite kiek pravėsti.

Į riešutus supilkite šokoladą ir gerai išmaišykite.

Naminę „Nutellą“ laikykite šaldytuve ne ilgiau savaitės.

Tinka: Vaikams
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje Virti
Mėgautis per: Pietūs Pusryčiai Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai