ATRADIMAS: moliūgų gnocchi traškia plutele

 (1)
Moliūgų gnocchi traškia plutele
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
40min
Įvertinimas:
4.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Parmezano sūrį smulkiai sutarkuokite.

Moliūgą sutrinkite iki tyrės ir išsukite su kiaušiniais ir rikotos sūriu.

Suberkite prieskonius, sūrį ir gerai išmaišykite.

Po truputį berkite miltus ir minkykite tešlą, kol ji gausis pakankamai kieta, bet ne per daug (turi būti paprasta lipdyti).

Ant miltais pabarstyto stalo voliokite piršto storio ritinėlius ir supjaustykite 2 cm gabalėliais.

Gnocchi virkite stipriai pasūdytame vandenyje (dėkite į jau verdantį vandenį) su trupučiu aliejaus apie 3 minutes.

Išvirtus dėkite į keptuvę su įkaitintu sviestu. Kepkite, kol gražiai apskrus.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 puodelis Moliūgai (piurė)
1 puodelis Rikotos sūris
2 vnt. Kiaušiniai
1 šaukštelis Druska
0,25 puodelis Parmezano sūris
3 puodelis Miltai
3 šaukštelis Šalavijai
2 žiupsnelis Juodieji pipirai
Porcijos: 6
Sudėtingumas :