Moliūgų gnocchi traškia plutele
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 40min
Įvertinimas:
4.3333 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Parmezano sūrį smulkiai sutarkuokite.

Moliūgą sutrinkite iki tyrės ir išsukite su kiaušiniais ir rikotos sūriu.

Suberkite prieskonius, sūrį ir gerai išmaišykite.

Po truputį berkite miltus ir minkykite tešlą, kol ji gausis pakankamai kieta, bet ne per daug (turi būti paprasta lipdyti).

Ant miltais pabarstyto stalo voliokite piršto storio ritinėlius ir supjaustykite 2 cm gabalėliais.

Gnocchi virkite stipriai pasūdytame vandenyje (dėkite į jau verdantį vandenį) su trupučiu aliejaus apie 3 minutes.

Išvirtus dėkite į keptuvę su įkaitintu sviestu. Kepkite, kol gražiai apskrus.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai