© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
3.2222 9
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Grietinę sumaišykite su džiūvėsiais ir palikite pastovėti kelias minutes.

Bulves sutarkuokite ir jei atsirado daug skysčio, jį nusunkite.

Bulvių tarkius sumaišykite su malta mėsa, smulkiai pjaustytu svogūnu, išspaustu česnaku ir prieskoniais.

Sudėkite džiūvėsius.

Gerai išminkykite.

Darykite kotletus ir kepkite juos keptuvėje įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus ir visų pusių.

Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
|Populiariausi straipsniai ir video

Naujausi recepetai

Ingredientai

400 g Malta mėsa
2 vnt. Bulvės
1 vnt. Svogūnai
2 vnt. Kiaušiniai
2 skiltelė Česnakai
100 g Malti džiūvėsėliai
100 g Grietinė
0,5 šaukštelis Druska
žiupsnelis Pipirai