Marinuotas avokadas
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 20min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Į nedidelį puodą supilkite vandenį, actą, suberkite prieskonius (česnako skilteles tik perpjaukite per pusę) ir virkite 5 minutes.

Nukelkite nuo ugnies ir palikite atvėsti.

Avokadus nulupkite, supjaustykite skiltelėmis, sudėkite į paruoštą stiklainį (gerai išplautą ir iškaitintą).

Užpilkite paruošto ir jau atvėsusio marinato (avokadų skiltelės turi būti apsemtos). Dangtelį užsukite ir padėkite į šaldytuvą.

Po 2-3 valandų jau galima patiekti.

Tinka: Gurmanams
Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai