Kepsninėje kepti japoniški kukuliai
© Santa Maria nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
1.8750 8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Daržoves supjaustykite šiaudeliais ir sumaišykite su mėsa, kiaušiniu, prieskonių mišiniu bei austrių padažu.

Iš gautos masės suformuokite 12 vienodų kukulių.

Kepkite tiesiai ant ugnies iš abiejų pusių po 4 min.

Patiekite su padažu TERIYAKI.

Šventiniam stalui: Vakarėlis
Paruošimo būdas: Grilis/laužas
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai