ATRADIMAS: karamelizuoti migdolai su cinamonu

Karamelizuoti migdolai su cinamonu
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
45min
Įvertinimas:
3.3333 6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Kiaušinio baltymą lengvai išplakite.

Riešutus suberkite į baltymą, po truputį išgriebkite ir dėkite į cukraus ir prieskonių mišinį.

Apvoliotus riešutus suberkite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos. Pasistenkite, kad riešutai nesiliestų vienas su kitu.

Kepkite apie 20 minučių iki 150 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Išjunkite orkaitę ir kleiskite riešutams atvėsti.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

200 g Migdolai
4 šaukštas Rudasis cukrus
1 vnt. Kiaušinių baltymai
0,5 šaukštelis Cinamonas
žiupsnelis Kardamonas
žiupsnelis Muskato riešutai
Porcijos: 6
Sudėtingumas :