© Shutterstock
Pagaminamas per: 40min
Įvertinimas:
4.0000 11
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Varškę pertrinkite per sietelį. Įmuškite kiaušinį, įberkite prieskonius ir išmaišykite.

Suberkite krakmolą, manų kruopas, įpilkite vandens ir išmaišykite. Masė turi gautis ne per skysta, bet lipni ir kad laikytų formą. Jei reikia įpilkite dar šiek tiek vandes.

Faršą suberkite į keptuvę kartu su smulkiai pjaustyta šonine ir svogūnu, pabarstykite prieskoniais. Kepkite kelias minutes, kol faršas iškeps.

Iš varškės masės nulipdykite blynelius, į vidurį dėkite įdaro ir sulenkite kraštus - darykite įprastus cepelinus.

Virkite pasūdytame vandenyje apie 12 minučių.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai