Grybų ir svogūnų pyragas
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 50min
Įvertinimas:
3.0000 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Šaldytą sluoksniuotą tešlą atšildykite ir neatskyrus lakštų kiek pakočiokite, kad tešlos plotas padidėtų, bet netaptų plona.

Tešla ištieskite kepimo popieriumi ištiestą kepimo formą, aukštais kraštais.

Grybus nuvalykite, nuplaukite ir supjaustykite.

Svogūną smulkiai supjaustykite ir dėkite kepti į karštą sviestą. Šiek tiek apkepkite ir suberkite grybus. Įberkite druskos, pipirų ir maišant kepkite dar apie 5 minutes.

Grybus sukrėskite į tešlos dubenį.

Kiaušinius išplakite su pienu, druska, tarkuotais muskato riešutais ir smulkiai tarkuotu sūriu.

Plakinį užpilkite ant grybų.

Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai