ATRADIMAS: garstyčių sriuba su lašiša

Garstyčių sriuba
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
30min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Lašišą supjaustykite kubeliais.

Į įkaitintą sviestą suberkite miltus ir pakepinkite, kol pagels.

Į užvirintą vandenį arba sultinį supilkite pakepintus miltus, sudėkite kubeliais supjaustytą morką ir porą, smulkintą česnaką ir kubeliais supjaustytą lašišą.

Įdėkite du šaukštus garstyčių, paskaninkite pipirais bei druska ir virkite, kol suminkštės porai ir morkos.

Kai sriubą nukelsite nuo ugnies, supilkite į ją grietinėlę ir smulkintas petražoles.

Į kiekvieną lėkštę įberkite tarkuoto sūrio. Patiekite su balta duona.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 vnt. Morkos
1 vnt. Porai
3 šaukštas Sviestas
3 šaukštas Miltai
1 l Žuvies sultinys
2 šaukštas Garstyčios
200 g Grietinėlė
100 g Šaltai rūkyta lašiša
3 skiltelė Česnakai
2 šaukštas Kietasis sūris
pagal skonį Pipirai
pagal skonį Druska
pagal skonį Petražolės
Porcijos: 4
Sudėtingumas :