Desertiniai varškėtukai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 50min
Įvertinimas:
2.0000 8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Rikotą išpurenkite ir užpilkite karštu pienu.

Kol rikota šiek tiek atvės, atskirkite kiaušinių trynius ir baltymus.

Trynius gerai išsukite su paprastu ir vaniliniu cukrumi, o baltymus išplakite su žiupsneliu druskos iki standžių putų.

Miltus sumaišykite su kepimo milteliais.

Į šiltą rikotą sudėkite, kiaušinių trynius, cinamoną ir miltus. Gerai išmaišykite.

Sudėkite sutrintus bananus ir išmaišykite.

Po truputį dėkite kiaušinių baltymus ir maišykite.

Gerai išminkykite tešlą ir formuokite varškėtukus.

Kepkite sviesto ir aliejaus mišinyje kol gražiai apskrus iš abiejų pusių.

Tinka: Vaikams
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Pusryčiai Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai