Bulvių duona
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 110min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Bulves išvirkite su lupenomis. Atvėsinkite, nulupkite ir gerai sutrinkite.

Šiltą pieną sumaišykite su sausomis mielėmis.

Minkštą sviestą ištrinkite su druska. Suberkite miltus ir ištrinkite juos su sviestu (sviestą trinkite su miltais tarp delnų - turi gauti rupūs sviestuoti miltai).

Miltus gerai išmaišykite ir suminkykite su bulvėmis. Supilkite pieną ir išmaišykite. Tešla neturi gautis skysta. Jei tokia gavosi, įberkite truputį miltų. Jei gavosi labai kieta, įpilkite šiek tiek šilto pieno.

Tešlą gerai išminkykite, uždenkite ir palikite porai valandų.

Suformuokite nedidelius kepaliukus ir kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie valandą.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai