Aguonų ir kondensuoto pieno pyragas
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 65min
Įvertinimas:
5.0000 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Aguonas užpilkite karštu vandeniu ir palaukite kol atvės. Gerai nukoškite ir nuvarvinkite. Sutrinkite.

Migdolus smulkiai sukapokite.

Atskirkite kiaušinių trynius nuo baltymų.

Kiaušinių trynius išplakite su cukrumi. baltymus išplakite iki standžių putų.

Kondensuotą pieną sumaišykite su aguonomis ir tryniais.

Suberkite migdolus ir džiūvėsėlius ir gerai išmaišykite.

Sudėkite baltymus ir gerai išmaišykite.

Masę supilkite į sviestu išteptą kepimo formą.

Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 45-50 minučių.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai