© Skaitytojos nuotr.
Pagaminamas per: 5min
Įvertinimas:
1.8000 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Nuluptų pieniškų dešrelių galus įpjaukite ir įdėkite į pasūdytą verdantį vandenį. Nepervirkite, ypač jeigu dešrelių sudėtyje yra mažiau mėsos - gali ištęžti.

Salotas suplėšykite, supjaustykite daržoves, suberkite druska ir pipirus ir išmaišykite su grietine. Dėl skonio galite įdėti rukolos salotų, bet tai jau bus moderni variacija.

Sviestą arba tepamą sūrį su žalumynais užtepkite ant duonos (arba batono - jeigu vaikystėje jį labiau mėgote).

Dešreles pagardinkite pomidorų padažu ir valgykite tik su šakute - kaip vaikystėje.

Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs Pusryčiai Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Recepto kilmė: Lietuvos virtuvė
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai