Aštrus vištienos troškinys
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
3.6667 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Vištienos filė supjaustykite nedideliais gabaliukais, pabrstykite pipirais, druska ir apkepkite aliejuje 4 minutes. Suberkite smulkiai pjaustytą svogūną ir morkas. Viską kepkite dar 4 minutes.

Saldžiąją papriką smulkiai supjaustykite (prieš tai išimkite sėklas), saliero stiebus supjaustykite griežinėliais.

Višką sudėkite į puodą, supilkite konservuotas pupeles, įpilkite šiek tiek vandens, pagardinkite salsos padažu, lauro lapais, druska, pipirais ir troškinkite ant mažos ugnies apie 30 minučių.

Aitriąją papriką supjaustykite smulkiais griežinėliais ir suberkite į troškinį. Troškinkite dar apie 10 minučių.

Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Troškinti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai