Aštrus vištienos troškinys

Aštrus vištienos troškinys
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
3.6667 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Vištienos filė supjaustykite nedideliais gabaliukais, pabrstykite pipirais, druska ir apkepkite aliejuje 4 minutes. Suberkite smulkiai pjaustytą svogūną ir morkas. Viską kepkite dar 4 minutes.

Saldžiąją papriką smulkiai supjaustykite (prieš tai išimkite sėklas), saliero stiebus supjaustykite griežinėliais.

Višką sudėkite į puodą, supilkite konservuotas pupeles, įpilkite šiek tiek vandens, pagardinkite salsos padažu, lauro lapais, druska, pipirais ir troškinkite ant mažos ugnies apie 30 minučių.

Aitriąją papriką supjaustykite smulkiais griežinėliais ir suberkite į troškinį. Troškinkite dar apie 10 minučių.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

800 g Vištienos filė
1 vnt. Svogūnai
1 vnt. Morkos
1 vnt. Saldžiosios raudonosios paprikos
2 vnt. Salierų stiebai
1 vnt. Aitrioji paprika
1 indelis Konservuotos pupelės
pagal skonį Salsa padažas
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai
3 vnt. Lauro lapai
Porcijos: 6
Sudėtingumas :