Aštrus vištienos ir špinatų troškinys
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 40min
Įvertinimas:
3.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Vištieną supjaustykite vieno kąsnio gabaliukais, pabarstykite druska, pipirais ir kepkite įkaitintame svieste.

Vištienai apskrudus, įpilkite grietinėlės ir sudėkite nuplautus špinatus (jei šaldyti, atitirpinkite ir nuvarvinkite).

Įberkite tarkuoto muskato riešuto, imbiero miltelių ir aitriosios paprikos.

Troškinkite ant nedidelės ugnies apie 5-7 minutes.

Supilkite kokosų pieną ir palaukite, kol užvirs.

Patiekite su pasūdytame vandenyje išvirtais ryžiais.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai