Aštrus plovas su rūkyta dešra
© Žurnalas "Mano namai"
Pagaminamas per: 40min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Į keptuvę įpilkite aliejaus ir 2–3 minutes pakepinkite žiedeliais supjaustytą porą ir susmulkintą česnaką.

Pridėkite rūkytos dešros ir kepkite dar 2 minutes.

Supilkite ryžius ir pakaitinkite 3–4 minutes.

Įpilkite sultinio, įmeskite laurų lapą ir troškinkite ant nedidelės ugnies
20–25 minutes.

Likus 5 minutėms iki troškinimo pabaigos suberkite šaldytus žirnius.

Tada pagardinkite druska ir juodaisiais pipirais.

Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai