© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 25min
Įvertinimas:
1.3333 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Pakepkite faršą apie 4-5 min. Pašalinkite skysčio perteklių.

Supilkite prieskonių pakelio turinį, pomidorus, pupeles ir vandenį. Leiskite užvirti, maišykite.

Uždenkite ir troškinkite apie 15-20 min. leisdami nestipriai virti, retkarčiais pamaišykite.

Patiekite su ryžiais ir česnakine duona.

Patarimas: išbandykite su juostelėmis pjaustyta jautiena, lėtai troškinant vidutiniškai įkaitintoje orkaitėje, kol mėsa taps sultinga ir minkšta. Patiekite su šilta duona ir traškiomis žaliosiomis salotomis.

Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Troškinti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai