Aštrūs, marinuoti svogūnai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 20min
Įvertinimas:
3.5000 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gaminimas

Sumaišykite citrinos sultis, aitriąsias paprikas, cukrų, druską ir alyvuogių aliejų arba balzaminį actą.

Supjaustykite svogūnus griežinėliais ir palikite marinuotis 15 minučių.

Šventiniam stalui: Vakarėlis
Paruošimo būdas: Marinuoti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai