© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Gaminimas:

Salierų stiebus nuplaukite, nusausinkite, su skutikliu nuskuskite viršutinį sluoksnį. Stiebus supjaustykite 4 cm ilgio gabalėliais, tada kiekvieną gabalėlį perpjaukite išilgai į 3 – 4 dalis. Lapelius nuo salierų stiebų viršūnėlių palikite, juos irgi galima panaudoti.

Salierus sudėkite į gilų dubenį, apibarstykite cukrumi, išmaišykite. Pipirus perpjaukite, išimkite sėkleles, minkštimą supjaustykite šiaudeliais.

Keptuvėje įkaitinkite aliejų, sudėkite pipirus, salierus ir ant vidutinio kaitrumo viryklės pamaišydami kepkite 7 – 10 min. Tada suberkite ir lapelius ir vėl pamaišydami kepkite, kol nebeliks skysčio. Tuomet įpilkite sojos padažo ir nukelkite keptuvę nuo viryklės.

|Populiariausi straipsniai ir video

Naujausi recepetai