Kepinti avinžirniai
© Santa Maria nuotr.
Pagaminamas per: 35min
Įvertinimas:
4.3333 6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Įkaitinkite orkaitę iki 190°C temperatūros.

Nusausinkite konservuotus avinžirnius ant rankšluosčio ar servetėlių.

Sudėkite juos ant kepimo popieriumi dengtos skartos ir kepinkite orkaitėje apie 25–30 min., kol avinžirniai apskrus ir taps traškūs.

Keptus avinžirnius sudėkite į puodą, įpilkite aliejaus, prieskonių mišinio ir gerai išmaišykite.

Leiskite šiek tiek atvėsti ir patiekite.

Šventiniam stalui: Vakarėlis
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai