Aštrus jautienos troškinys
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 70min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Jautieną supjaustykite nedideliais, vieno kąsnio gabaliukais ir apkepkite su druska ir pipirais įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus.

Mėsą suberkite į puodą. Ant viršaus berkite griežinėliais pjaustytas morkas, salierus ir paprikas. Įdėkite lauro lapų, kadagio uogų ir užpilkite sultiniu (tik tiek, kad vos apsemtų).

Uždenkite dangtį ir troškinkite apie 40-50 minučių.

Išimkite kadagio uogas, lauro lapus ir įdėkite adžikos. Gerai išmaišykite.

Jei skystimo per daug, padidinkite ugnį ir nudengus dangtį virkite dar kelias minutes.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Troškinti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai