Aštrus jautienos troškinys
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 70min
Įvertinimas:
2.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Jautieną supjaustykite gana mažais gabalėliais, apiberkite druska, pipirais ir apkepkite keptuvėje su smulkiai pjaustytais svogūnais kol gražiai apskrus.

Baklažaną supjaustykite griežinėliais ir gausiai apibarstykite druska. Palaikykite taip kelias minutes, kol atsiras skystimo. Baklažanus nuplaukite ir supjaustykite į keturias dalis.

Moliūgą ir cukiniją nulupkite, išimkite sėklas ir supjaustykite.

Aitriąsias paprikas supjaustykite griežinėliais.

Viską suberkite į puodą, išspauskite česnaką ir užpilkite daržovių sultinio tiek, kad tik šiek tiek apsemtų.

Virkite ant mažos ugnies uždengus dangtį apie 50 minučių. Paragaukite, jei reikia , įberkite druskos ir pipirų.

Patiekite su ryžiais ir raugintais agurkais.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Troškinti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai