Aštrus jautienos troškinys

Aštrus jautienos troškinys
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
70min
Įvertinimas:
2.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Jautieną supjaustykite gana mažais gabalėliais, apiberkite druska, pipirais ir apkepkite keptuvėje su smulkiai pjaustytais svogūnais kol gražiai apskrus.

Baklažaną supjaustykite griežinėliais ir gausiai apibarstykite druska. Palaikykite taip kelias minutes, kol atsiras skystimo. Baklažanus nuplaukite ir supjaustykite į keturias dalis.

Moliūgą ir cukiniją nulupkite, išimkite sėklas ir supjaustykite.

Aitriąsias paprikas supjaustykite griežinėliais.

Viską suberkite į puodą, išspauskite česnaką ir užpilkite daržovių sultinio tiek, kad tik šiek tiek apsemtų.

Virkite ant mažos ugnies uždengus dangtį apie 50 minučių. Paragaukite, jei reikia , įberkite druskos ir pipirų.

Patiekite su ryžiais ir raugintais agurkais.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

400 g Jautiena
2 vnt. Svogūnai
1 vnt. Baklažanai
300 g Cukinijos
400 g Moliūgai
2 skiltelė Česnakai
2 šaukštelis Daržovių sultinys
2 vnt. Aitrioji paprika
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai
Porcijos: 6
Sudėtingumas :