Jautiena
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 90min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Nedidelėje keptuvėje ant vidutinės ugnies maždaug 2 min. pakepinkite prieskonius: aitriąją papriką, kuminą, Kajeno pipirus ir cinamoną. Visus prieskonius sugrūskite ir atidėkite į šoną.

Paimkite didelę keptuvę, įkaitinkite ją iki aukštos temperatūros, įpilkite augalinio aliejaus ir sudėkite abi jautienos rūšis. Kepkite 5 – 7 min.

Kitoje keptuvėje 5 min. pakepinkite pjaustytus svogūnus ir trintą česnaką, po to sudėkite juos į keptuvę su mėsa ir dar 1 min. pakepkite. Pridėkite pakepintų prieskonių, sudėkite smulkiai pjaustytą Chalapos papriką, pjaustytą raudonąją papriką, pomidorų minkštimą, įpilkite jautienos sultinio. Įberkite druskos ir maltų juodųjų pipirų.

Viską užvirkite, prisukite ugnį ir troškinkite maždaug 1 val. Jei norite, kad patiekalas nebūtų aštrus, įpilkite vandens. Likus 15 min. iki troškinimo pabaigos, sudėkite konservuotas pupeles.

Padalykite troškinį į penkias porcijas, papuoškite tarkuotu sūriu ir pjaustyta Chalapos paprika (jei norite).

Paruošimo būdas: Troškinti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai